VvE-board is heel veilig


VvE-board voldoet aan de hoge beveiligingseisen van de ISO27001. Dit betekent dat je veilig online kunt (samen)werken, zonder je zorgen te hoeven maken over datalekken. Hoe we dat doen lees je hier.


VvE Software van VvE-board


Hoe is de beveiliging van VvE-board geregeld?


VvE-board voldoet aan de strenge beveiligingsnorm ISO27001. De onderliggende 'motor' van VvE-Board is Share-board en op de beveiligingspagina van Share-board vind je alle informatie over hoe de beveiliging (ook voor VvE-bpoard) is georganiseerd.


Veilige VvE Software gericht op samenwerken en betere communicatie

De gegevens zijn versleuteld en in Nederland opgeslagen


Alle gegevens zijn versleuteld opgeslagen en alle verbindingen zijn ook versleuteld. Alle gegevens zijn bovendien opgeslagen in Nederland op een serverpark dat ook voldoet aan de ISO27001. Een geruststellende gedachte.


Elke verandering wordt vastgelegd (logging)


Elke verandering die wordt gemaakt in VvE-board, wordt (onomstotelijk) vastgelegd en is voor alle eigenaren inzichtelijk. Na het inloggen zie je bij Instellingen en Logging wie wanneer wat heeft aangepast (niet-muteerbaar). Deze logs zijn voor alle eigenaren in te zien.


Dat is van belang om formele besluiten binnen de VvE te kunnen nemen en te kunnen voldoen aan de juridische waarborgen. Lees in de blog wat die juridische waarborgen zijn.


Probeer VvE-board zelf uit


VvE-board is laagdrempelige VvE-software en bovendien laaggeprijsd.