VvE Software 


Op zoek naar een veilige én laagdrempelige manier om de administratie van de Vereniging van Eigenaars (VvE) bij te houden en de VvE te beheren? Met VvE-Board haal je VvE beheer software in huis die eenvoudig te gebruiken is door beheerders, het bestuur en de eigenaren.


VvE-Board: veilige software voor een betere saamhorigheid en betere communicatie binnen de VvE. Het beheren van een VvE was nog nooit zo makkelijk.

Probeer VvE-board 1 maand gratis

VvE Software van VvE-board

Er is toch al VvE-software? Waarom is VvE-Board beter?


De meeste VvE cloud-platformen zijn gericht op het beschikbaar maken van informatie door het bestuur (of de VvE-Beheerder) aan de leden. Dit is éénrichtingsverkeer, waarbij de leden kunnen inloggen, kijken en downloaden. Maar nauwelijks zelf iets inbrengen.


VvE-Board doet het anders. Beter, vinden wij. Onze software maakt het mogelijk om onderling met elkaar te communiceren. Dus ook tussen eigenaren onderling, tussen eigenaren en bestuur, en met de VvE-Beheerder. Samen kom je immers tot betere ideeën. Samen wordt het makkelijker en vergroot het de betrokkenheid.Veilige VvE Software gericht op samenwerken en betere communicatie

De functionaliteiten van onze VvE software


Onze VvE software bevat vrijwel alles om een Verening van Eigenaars te beheren: van meldingen online afhandelen tot digitaal stemmen met de VvE. Ontdek de mogelijkheden van onze VvE software:


Notificaties
Vergaderstukken
Online discussiëren 
Berichten/prikbord 


Online vergaderen

Digitaal stemmen

Storingen/werkzaamheden melden
Alle documenten op één plek


VvE-Board heeft geen functies voor de financiële administratie. Er zijn heel veel boekhoudpakketten op de markt.VvE software met de hoogste privacy- en veiligheidseisen


Onze VvE software is volledig gericht op veiligheid. Data en persoonsgegevens van betrokkenen van de Vereniging van Eigenaars moeten uiteraard worden beschermd. Om deze reden voldoet onze software aan de strenge ISO27001 beveiligingsnorm. Alle verbindingen zijn beveiligd, data wordt versleuteld en in Nederland opgeslagen.


Beheer de VvE op elk apparaat met onze handige software


VvE-board is gebruiksvriendelijk en kan door iedereen worden gebruikt. Doordat onze VvE software geschikt is voor alle apparaten, kunnen alle betrokkenen uit de VvE inloggen waar en wanneer zij dit willen. Zo is iedereen altijd op de hoogte van wat er speelt binnen de VvE.


Gebruiksvriendelijke VvE beheer software voor elk apparaat
Probeer VvE-board zelf uit


VvE-board is laagdrempelige VvE-software en bovendien laaggeprijsd.